Pieces.com

Cashback & Shopping Points bij Pieces.com

  • 4% + 1 per 100 EUR Aankoop
  • Accepteert Online Shopping

Voorwaarden bij Pieces.com

Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Belangrijk!
Zorg er voordat u gaat winkelen voor, dat uw browser de correcte cookie-instellingen heeft. Alle overige informatie over het onderwerp onlineshoppen vindt u in onze FAQ !

Over Pieces.com

Tops, jurken, jeans, tassen, accessoires en schoenen. Bij PIECES.com vind je alles wat je nodig hebt om jouw droomgarderobe te creëren. Staat er een feestje in de agenda waar je al maanden naar uitkijkt? Neem dan eens een kijkje in hun jurkenselectie en ontdek hun grote aanbod van jurken voor elke gelegenheid. We weten zeker dat er iets tussen zit wat bij je past! Kijk ook rustig door hun mooie accessoires en je hebt in no-time een killer outfit te pakken. Wat dacht je bijvoorbeeld van trendy oorbellen met kwastjes en een statement-ketting?

Ontdek je nieuwe favoriete items en neem definitief afscheid van die lastige garderobecrisissen in de ochtend! Je hoeft ze er niet van te overtuigen – als meisjes moeten onze outfits bij ontelbaar veel situaties passen: school, werk, etentjes met vriendinnen... Een veelzijdige garderobe waarmee je in een handomdraai voor verschillende looks kunt zorgen is dus essentieel!

Loyaltypartner-ID
589000664

Kun je jouw aankoop niet vinden bij Pieces.com?

* De shopvoordelen zijn afhankelijk van de gekochte producten en de Loyalty Partner. Alle informatie hierover op deze website is daarom zonder garantie.