Shoefresh.eu

Je Benefits bij Shoefresh.eu

  • 3,5% Cashback + 12% Op jouw aankoopbedrag (netto)
  • Accepteert
    Online Shopping

Voorwaarden bij Shoefresh.eu

Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Belangrijk!
Om er zeker van te zijn dat je aankoop goed wordt geregistreerd, moet je altijd van tevoren op de knop "Nu online shoppen" klikken om de gewenste online shop te openen. Aankopen kunnen alleen via de browserversie van de online winkel worden geregistreerd en niet via de desbetreffende app. Gebruik alleen kortingscodes die je via onze website hebt ontvangen. Zorg ervoor dat je browser de juiste cookie-instellingen heeft voordat je gaat shoppen. Alle andere belangrijke informatie over online shoppen vind je in de FAQ's.

Over Shoefresh.eu

Shoefresh is een merk om schoenen weer hygiënisch te krijgen


Anton zijn visie anno 2019: "De Shoefresh maakt waar wat ie belooft. De combinatie van reinigen en drogen is uniek. Het levert hun enthousiaste reacties en hoge waarderingen op. En die komen echt niet alleen uit sportende gezinnen, zo merken ze. Een steeds groter wordende groep zet de Shoefresh in vanuit hygiënisch oogpunt. Want als zij onze ondergoed en kleding in de was doen, waarom doen ze dat dan niet met hun schoenen? Met de Shoefresh hoeft daar zelfs geen water aan te pas te komen. Het apparaat reinigt én droogt de schoenen! 

Ze zijn er dan ook trots op dat bijvoorbeeld pedicures massaal voor hun apparaat hebben gekozen. Zij gebruiken de Shoefresh bij wijze van service: behandelen naast de voeten óók de schoenen van hun cliënten. Sterker nog: veel pedicures verkopen de Shoefresh inmiddels ook. Het is immers een ideaal hulpmiddel bij het tegengaan van zwemmerseczeem (opgelopen voetschimmelinfectie), waarbij de kans van besmetting uit de eigen schoenen nihil wordt. En dus ook voor het bestrijden van kalknagels – waar ruim 1 op de 3 Nederlanders last van heeft – biedt de Shoefresh uitkomst". 

Loyaltypartner-ID
589000655

Kun je jouw aankoop niet vinden bij Shoefresh.eu?

* De Benefits zijn afhankelijk van de gekochte producten en van de Partner. De informatie over de Benefits op deze website is daarom zonder garantie.