Morethanhip.nl

Je Benefits bij Morethanhip.nl

  • 3,5% Cashback + 5% Op jouw aankoopbedrag (netto)
  • Accepteert
    Online Shopping

Voorwaarden bij Morethanhip.nl

Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Belangrijk!
Om er zeker van te zijn dat je aankoop goed wordt geregistreerd, moet je altijd van tevoren op de knop "Nu online shoppen" klikken om de gewenste online shop te openen. Aankopen kunnen alleen via de browserversie van de online winkel worden geregistreerd en niet via de desbetreffende app. Gebruik alleen kortingscodes die je via onze website hebt ontvangen. Zorg ervoor dat je browser de juiste cookie-instellingen heeft voordat je gaat shoppen. Alle andere belangrijke informatie over online shoppen vind je in de FAQ's.

Over Morethanhip.nl

MoreThanHip staat voor lifestyle producten met een stijlvol design én een duurzaam karakter. Exclusieve en bijzondere mode- en woonaccessoires met altijd een goed verhaal. In hun assortiment vind je trendy en originele must-haves en cadeaus: tassen, sieraden, hangmatten, portemonnees, vazen, lampen en nog veel meer!

Loyaltypartner-ID
589000654

Kun je jouw aankoop niet vinden bij Morethanhip.nl?

* De Benefits zijn afhankelijk van de gekochte producten en van de Partner. De informatie over de Benefits op deze website is daarom zonder garantie.