Puppyren.nl

Je Benefits bij Puppyren.nl

  • 1% Cashback + 8% Op jouw aankoopbedrag (netto)
  • Accepteert
    Online Shopping

Voorwaarden bij Puppyren.nl

Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Belangrijk!
Om er zeker van te zijn dat je aankoop goed wordt geregistreerd, moet je altijd van tevoren op de knop "Nu online shoppen" klikken om de gewenste online shop te openen. Aankopen kunnen alleen via de browserversie van de online winkel worden geregistreerd en niet via de desbetreffende app. Gebruik alleen kortingscodes die je via onze website hebt ontvangen. Zorg ervoor dat je browser de juiste cookie-instellingen heeft voordat je gaat shoppen. Alle andere belangrijke informatie over online shoppen vind je in de FAQ's.

Over Puppyren.nl

Puppyren.nl is de puppyren specialist met een groot aanbod puppyrennen.

U heeft zojuist een puppy gekocht of bent van plan om een puppy te kopen. Nu bent u opzoek naar een goede puppyren en de juiste informatie over het opvoeden van uw hond. Bij Puppyren.nl vindt u alles wat u nodig heeft om een goede start te maken met uw puppie! Puppyren heeft een compleet overzicht gemaakt met tips en tricks die enorm kunnen helpen bij een goede opvoeding van uw hond. Naast een groot aanbod rennen, vindt u hier ook een groot assortiment in hondenbenches, hondenvoer, hondenhokken, vetbedden en honden accessoires.

Loyaltypartner-ID
589000646

Kun je jouw aankoop niet vinden bij Puppyren.nl?

* De Benefits zijn afhankelijk van de gekochte producten en van de Partner. De informatie over de Benefits op deze website is daarom zonder garantie.