Zooadventure.nl

Cashback & Shopping Points bij Zooadventure.nl

  • 5% + 1 Op jouw aankoopbedrag (netto)
  • Je ontvangt Cashback en Shopping Points die proportioneel verdeeld worden vanaf de eerste cent. Het gespecificeerde aantal SP komt overeen met een aankoop van 100 EUR.
  • Accepteert Online Shopping

Voorwaarden bij Zooadventure.nl

Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Belangrijk!
Zorg er voordat u gaat winkelen voor, dat uw browser de correcte cookie-instellingen heeft. Alle overige informatie over het onderwerp onlineshoppen vindt u in onze FAQ !

Over Zooadventure.nl

ZooAdventure.nl wilt u nog meer plezier laten beleven aan uw buitenactiviteiten. Zij creeren functionele waterdichte leren outdoor laarzen die van een hoogwaardige kwaliteit zijn en waar comfort hoog in het vaandel staat. De aandacht die gegeven is aan de styling zorgt ervoor dat de ZooAdventure dagelijks en bij uiteenlopende gelegenheden kan worden gedragen.

Loyaltypartner-ID
589000642

Kun je jouw aankoop niet vinden bij Zooadventure.nl?

* De Benefits zijn afhankelijk van de gekochte producten en van de Partner. De informatie over de Benefits op deze website is daarom zonder garantie.