Sinner.eu

Je Benefits bij Sinner.eu

  • 5% Cashback + 12% Op jouw aankoopbedrag (netto)
  • Accepteert
    Online Shopping

Voorwaarden bij Sinner.eu

Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Belangrijk!
Om er zeker van te zijn dat je aankoop goed wordt geregistreerd, moet je altijd van tevoren op de knop "Nu online shoppen" klikken om de gewenste online shop te openen. Aankopen kunnen alleen via de browserversie van de online winkel worden geregistreerd en niet via de desbetreffende app. Gebruik alleen kortingscodes die je via onze website hebt ontvangen. Zorg ervoor dat je browser de juiste cookie-instellingen heeft voordat je gaat shoppen. Alle andere belangrijke informatie over online shoppen vind je in de FAQ's.

Over Sinner.eu

Innovatie, kwaliteit, prestaties en stijl. Dát is waar Sinner.eu voor staat. Hun epische avontuur begon in 1996. Waar ze de eerste jaren vooral actief waren als specialist in sport zonnebrillen, zijn ze door de jaren heen uitgegroeid tot een internationaal lifestyle- en sportmerk. En ze groeien nog altijd: tegenwoordig worden de producten van SINNER wereldwijd in meer dan 24 landen verkocht. Stuk voor stuk iconische producten, ontworpen in samenwerking met atleten van wereldklasse en vooraanstaande kunstenaars. Volg je dromen net als zij! SINNER. As I am.

Loyaltypartner-ID
589000638

Kun je jouw aankoop niet vinden bij Sinner.eu?

* De Benefits zijn afhankelijk van de gekochte producten en van de Partner. De informatie over de Benefits op deze website is daarom zonder garantie.