Sinner.eu

Cashback & Shopping Points bij Sinner.eu

  • 5% + 6 Op jouw aankoopbedrag (netto)
  • Je ontvangt Cashback en Shopping Points die proportioneel verdeeld worden vanaf de eerste cent. Het gespecificeerde aantal SP komt overeen met een aankoop van 100 EUR.
  • Accepteert Online Shopping

Voorwaarden bij Sinner.eu

Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Belangrijk!
Zorg er voordat u gaat winkelen voor, dat uw browser de correcte cookie-instellingen heeft. Alle overige informatie over het onderwerp onlineshoppen vindt u in onze FAQ !

Over Sinner.eu

Innovatie, kwaliteit, prestaties en stijl. Dát is waar Sinner.eu voor staat. Hun epische avontuur begon in 1996. Waar ze de eerste jaren vooral actief waren als specialist in sport zonnebrillen, zijn ze door de jaren heen uitgegroeid tot een internationaal lifestyle- en sportmerk. En ze groeien nog altijd: tegenwoordig worden de producten van SINNER wereldwijd in meer dan 24 landen verkocht. Stuk voor stuk iconische producten, ontworpen in samenwerking met atleten van wereldklasse en vooraanstaande kunstenaars. Volg je dromen net als zij! SINNER. As I am.

Loyaltypartner-ID
589000638

Kun je jouw aankoop niet vinden bij Sinner.eu?

* De Benefits zijn afhankelijk van de gekochte producten en van de Partner. De informatie over de Benefits op deze website is daarom zonder garantie.