Slapenonline.nl

Je Benefits bij Slapenonline.nl

  • 3,5% Cashback + 8% Op jouw aankoopbedrag (netto)
  • Accepteert
    Online Shopping

Voorwaarden bij Slapenonline.nl

Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Belangrijk!
Om er zeker van te zijn dat je aankoop goed wordt geregistreerd, moet je altijd van tevoren op de knop "Nu online shoppen" klikken om de gewenste online shop te openen. Aankopen kunnen alleen via de browserversie van de online winkel worden geregistreerd en niet via de desbetreffende app. Gebruik alleen kortingscodes die je via onze website hebt ontvangen. Zorg ervoor dat je browser de juiste cookie-instellingen heeft voordat je gaat shoppen. Alle andere belangrijke informatie over online shoppen vind je in de FAQ's.

Over Slapenonline.nl

Bij Slapenonline.nl vind je alles voor je huis. Ben je op zoek naar een nieuw bed of wil je van je slaapkamer de fijnste plek van het huis maken met een nieuw interieur? Neem een kijkje bij hun bedden, matrasen en dekbedovertrekken. Ook op het gebied van wonen ben je bij Slapenonline.nl aan het juiste adres. Voor alle interieurstijlen hebben ze de leukste accessoires en meubels. Zo maak je iedere kamer van je huis helemaal af!

Loyaltypartner-ID
589000626

Kun je jouw aankoop niet vinden bij Slapenonline.nl?

* De Benefits zijn afhankelijk van de gekochte producten en van de Partner. De informatie over de Benefits op deze website is daarom zonder garantie.