Slapenonline.nl

Cashback & Shopping Points bij Slapenonline.nl

  • 5% + 1 Op jouw aankoopbedrag (netto)
  • Je ontvangt Cashback en Shopping Points die proportioneel verdeeld worden vanaf de eerste cent. Het gespecificeerde aantal SP komt overeen met een aankoop van 100 EUR.
  • Accepteert Online Shopping

Voorwaarden bij Slapenonline.nl

Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Belangrijk!
Zorg er voordat u gaat winkelen voor, dat uw browser de correcte cookie-instellingen heeft. Alle overige informatie over het onderwerp onlineshoppen vindt u in onze FAQ !

Over Slapenonline.nl

Bij Slapenonline.nl vind je alles voor je huis. Ben je op zoek naar een nieuw bed of wil je van je slaapkamer de fijnste plek van het huis maken met een nieuw interieur? Neem een kijkje bij hun bedden, matrasen en dekbedovertrekken. Ook op het gebied van wonen ben je bij Slapenonline.nl aan het juiste adres. Voor alle interieurstijlen hebben ze de leukste accessoires en meubels. Zo maak je iedere kamer van je huis helemaal af!

Loyaltypartner-ID
589000626

Kun je jouw aankoop niet vinden bij Slapenonline.nl?

* De Benefits zijn afhankelijk van de gekochte producten en van de Partner. De informatie over de Benefits op deze website is daarom zonder garantie.