Tennis-point.be

Je Benefits bij Tennis-point.be

  • 1% Cashback + 8% Op jouw aankoopbedrag (netto)
  • Accepteert
    Online Shopping

Voorwaarden bij Tennis-point.be

Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Belangrijk!
Om er zeker van te zijn dat je aankoop goed wordt geregistreerd, moet je altijd van tevoren op de knop "Nu online shoppen" klikken om de gewenste online shop te openen. Aankopen kunnen alleen via de browserversie van de online winkel worden geregistreerd en niet via de desbetreffende app. Gebruik alleen kortingscodes die je via onze website hebt ontvangen. Zorg ervoor dat je browser de juiste cookie-instellingen heeft voordat je gaat shoppen. Alle andere belangrijke informatie over online shoppen vind je in de FAQ's.

Over Tennis-point.be

Tennis-Point biedt alles wat met de tennissport te maken heeft. Van de adidas tennisschoen tot de Yonex Poly Tour Pro tennissnaar, u vindt het er allemaal.

Tennispoint.be biedt een grote keuze aan tennisuitrusting, zorgt voor bliksemsnelle verzending, heeft een besteprijsgarantie en 100 dagen retourrecht. Tennis-Point voert meer dan 20.000 producten van meer dan 100 merken.

Loyaltypartner-ID
589000614

Kun je jouw aankoop niet vinden bij Tennis-point.be?

* De Benefits zijn afhankelijk van de gekochte producten en van de Partner. De informatie over de Benefits op deze website is daarom zonder garantie.