Boerenbed.nl

Je Benefits bij Boerenbed.nl

  • 1% Cashback + 6% Op jouw aankoopbedrag (netto)
  • Accepteert
    Online Shopping

Voorwaarden bij Boerenbed.nl

Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Belangrijk!
Om er zeker van te zijn dat je aankoop goed wordt geregistreerd, moet je altijd van tevoren op de knop "Nu online shoppen" klikken om de gewenste online shop te openen. Aankopen kunnen alleen via de browserversie van de online winkel worden geregistreerd en niet via de desbetreffende app. Gebruik alleen kortingscodes die je via onze website hebt ontvangen. Zorg ervoor dat je browser de juiste cookie-instellingen heeft voordat je gaat shoppen. Alle andere belangrijke informatie over online shoppen vind je in de FAQ's.

Over Boerenbed.nl

Het Betere BoerenBed… De meest bewust bijzondere vakantie van Nederland. Het Betere BoerenBed is een vorm van langdurig, milieubewust toerisme en voert zijn gasten terug in de tijd, terug naar de basis en de belangrijke dingen in het leven in harmonie met de natuur.

Loyaltypartner-ID
589000613

Kun je jouw aankoop niet vinden bij Boerenbed.nl?

* De Benefits zijn afhankelijk van de gekochte producten en van de Partner. De informatie over de Benefits op deze website is daarom zonder garantie.