Nisbets.be

Je Benefits bij Nisbets.be

  • 1,5% Cashback + 5% Op jouw aankoopbedrag (netto)
  • Accepteert
    Online Shopping

Voorwaarden bij Nisbets.be

Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Belangrijk!
Om er zeker van te zijn dat je aankoop goed wordt geregistreerd, moet je altijd van tevoren op de knop "Nu online shoppen" klikken om de gewenste online shop te openen. Aankopen kunnen alleen via de browserversie van de online winkel worden geregistreerd en niet via de desbetreffende app. Gebruik alleen kortingscodes die je via onze website hebt ontvangen. Zorg ervoor dat je browser de juiste cookie-instellingen heeft voordat je gaat shoppen. Alle andere belangrijke informatie over online shoppen vind je in de FAQ's.

Over Nisbets.be

Nisbets.be is Europa's grootste leverancier van professionele keuken- en horecaproducten, die ze zowel aan de horeca als aan de thuiskok leveren.

Het assortiment bestaat uit meer dan 10,000 artikelen van de beste kwaliteit en van de grootste merken, voor een vaste lage prijs. Ze verzenden nog dezelfde dag en bieden de laagste prijsgarantie en dit maakt ons de beste keuze voor alles wat u maar nodig kunt hebben in uw keuken, restaurant of cateringbedrijf.

Loyaltypartner-ID
589000606

Kun je jouw aankoop niet vinden bij Nisbets.be?

* De Benefits zijn afhankelijk van de gekochte producten en van de Partner. De informatie over de Benefits op deze website is daarom zonder garantie.