Ullapopken.be

Je Benefits bij Ullapopken.be

  • 2,5% Cashback + 12% Op jouw aankoopbedrag (netto)
  • Accepteert
    Online Shopping

Voorwaarden bij Ullapopken.be

Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Belangrijk!
Om er zeker van te zijn dat je aankoop goed wordt geregistreerd, moet je altijd van tevoren op de knop "Nu online shoppen" klikken om de gewenste online shop te openen. Aankopen kunnen alleen via de browserversie van de online winkel worden geregistreerd en niet via de desbetreffende app. Gebruik alleen kortingscodes die je via onze website hebt ontvangen. Zorg ervoor dat je browser de juiste cookie-instellingen heeft voordat je gaat shoppen. Alle andere belangrijke informatie over online shoppen vind je in de FAQ's.

Over Ullapopken.be

Sinds meer dan 20 jaar staat UllaPopken.be internationaal bekend om zijn veelzijdige assortiment van mode in grote maten. Dit onderscheidt zich door eersteklas kwaliteit, comfortabele pasvorm en voordelige optiek – van sportief tot elegant, van comfortabel tot vrouwelijk.

Loyaltypartner-ID
589000599

Kun je jouw aankoop niet vinden bij Ullapopken.be?

* De Benefits zijn afhankelijk van de gekochte producten en van de Partner. De informatie over de Benefits op deze website is daarom zonder garantie.