Interhome.be

Je Benefits bij Interhome.be

  • 2% Cashback + 6% Op jouw aankoopbedrag (netto)
  • Accepteert
    Online Shopping

Voorwaarden bij Interhome.be

Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Belangrijk!
Om er zeker van te zijn dat je aankoop goed wordt geregistreerd, moet je altijd van tevoren op de knop "Nu online shoppen" klikken om de gewenste online shop te openen. Aankopen kunnen alleen via de browserversie van de online winkel worden geregistreerd en niet via de desbetreffende app. Gebruik alleen kortingscodes die je via onze website hebt ontvangen. Zorg ervoor dat je browser de juiste cookie-instellingen heeft voordat je gaat shoppen. Alle andere belangrijke informatie over online shoppen vind je in de FAQ's.

Over Interhome.be

Interhome.be biedt ruim 33.000 vakantiewoningen en appartementen aan in meer dan 32 landen. Of u nu op zoek bent naar een villa met zwembad voor de zomervakantie of een gezellig chalet aan de piste voor de wintersportvakantie, een stadsappartement voor een citytrip in het voorjaar of toch liever een accommodatie dicht bij huis voor de volgende vakantie, bij Interhome bent u altijd aan het juiste adres. 


Interhome.be zorgt er voor dat uw vakantieverblijf niet alleen heel plezierig, maar ook nog eens heel betaalbaar is.

Loyaltypartner-ID
589000597

Kun je jouw aankoop niet vinden bij Interhome.be?

* De Benefits zijn afhankelijk van de gekochte producten en van de Partner. De informatie over de Benefits op deze website is daarom zonder garantie.