Newchic.com

Je Benefits bij Newchic.com

  • 3,5% Cashback + 12% Op jouw aankoopbedrag (netto)
  • Accepteert
    Online Shopping

Voorwaarden bij Newchic.com

Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Belangrijk!
Om er zeker van te zijn dat je aankoop goed wordt geregistreerd, moet je altijd van tevoren op de knop "Nu online shoppen" klikken om de gewenste online shop te openen. Aankopen kunnen alleen via de browserversie van de online winkel worden geregistreerd en niet via de desbetreffende app. Gebruik alleen kortingscodes die je via onze website hebt ontvangen. Zorg ervoor dat je browser de juiste cookie-instellingen heeft voordat je gaat shoppen. Alle andere belangrijke informatie over online shoppen vind je in de FAQ's.

Over Newchic.com

Als u op zoek bent naar iets nieuws, fris en stijlvol, dan helpt Newchic.com u de perfecte look te krijgen! Newchic biedt een enorme selectie van de nieuwste kleding en accessoires voor zowel mannen als vrouwen. Mode slaapt nooit. Elke dag kunt u nieuwe artikelen ontdekken die aan hun catalogus worden toegevoegd.

In 2015 begon NewChic.com met een visie, om nieuwe mode betaalbaar te maken. Nu zijn ze uitgegroeid tot een wereldwijd bedrijf met de nieuwste stijlen.

Loyaltypartner-ID
589000593

Kun je jouw aankoop niet vinden bij Newchic.com?

* De Benefits zijn afhankelijk van de gekochte producten en van de Partner. De informatie over de Benefits op deze website is daarom zonder garantie.