Radissonblu.com

Cashback & Shopping Points bij Radissonblu.com

  • 3% + 1 Op jouw aankoopbedrag (netto)
  • Je ontvangt Cashback en Shopping Points die proportioneel verdeeld worden vanaf de eerste cent. Het gespecificeerde aantal SP komt overeen met een aankoop van 100 EUR.
  • Accepteert Online Shopping

Voorwaarden bij Radissonblu.com

Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Belangrijk!
Zorg er voordat u gaat winkelen voor, dat uw browser de correcte cookie-instellingen heeft. Alle overige informatie over het onderwerp onlineshoppen vindt u in onze FAQ !

Over Radissonblu.com

Radisson Blu is een organisatie met meer dan 265 hotels verspreid over 65 landen in Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Het aantal kamers beschikbaar in Europa is het grootst. Radisson Blue is een 'upper scale, full service & global' hotelketen. 

Ze bieden high profile kamers aan in zowel hoofdsteden als andere kernlocaties zoals bijvoorbeeld in de nabijheid van luchthavens. 

Loyaltypartner-ID
589000589

Kun je jouw aankoop niet vinden bij Radissonblu.com?

* De Benefits zijn afhankelijk van de gekochte producten en van de Partner. De informatie over de Benefits op deze website is daarom zonder garantie.