Radissonblu.com

Je Benefits bij Radissonblu.com

  • 1,5% Cashback + 6% Op jouw aankoopbedrag (netto)
  • Accepteert
    Online Shopping

Voorwaarden bij Radissonblu.com

Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Belangrijk!
Om er zeker van te zijn dat je aankoop goed wordt geregistreerd, moet je altijd van tevoren op de knop "Nu online shoppen" klikken om de gewenste online shop te openen. Aankopen kunnen alleen via de browserversie van de online winkel worden geregistreerd en niet via de desbetreffende app. Gebruik alleen kortingscodes die je via onze website hebt ontvangen. Zorg ervoor dat je browser de juiste cookie-instellingen heeft voordat je gaat shoppen. Alle andere belangrijke informatie over online shoppen vind je in de FAQ's.

Over Radissonblu.com

Radisson Blu is een organisatie met meer dan 265 hotels verspreid over 65 landen in Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Het aantal kamers beschikbaar in Europa is het grootst. Radisson Blue is een 'upper scale, full service & global' hotelketen. 

Ze bieden high profile kamers aan in zowel hoofdsteden als andere kernlocaties zoals bijvoorbeeld in de nabijheid van luchthavens. 

Loyaltypartner-ID
589000589

Kun je jouw aankoop niet vinden bij Radissonblu.com?

* De Benefits zijn afhankelijk van de gekochte producten en van de Partner. De informatie over de Benefits op deze website is daarom zonder garantie.