Dag Allemaal.be

Cashback & Shopping Points bij Dag Allemaal.be

  • 2,27 EUR + 0,35
  • Je ontvangt Cashback en Shopping Points die proportioneel verdeeld worden vanaf de eerste cent. Het gespecificeerde aantal SP komt overeen met een aankoop van 100 EUR.
  • Accepteert Online Shopping

Voorwaarden bij Dag Allemaal.be

Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Belangrijk!
Zorg er voordat u gaat winkelen voor, dat uw browser de correcte cookie-instellingen heeft. Alle overige informatie over het onderwerp onlineshoppen vindt u in onze FAQ !

Over Dag Allemaal.be

Dag Allemaal is leider op de Vlaamse magazinemarkt en het meest gelezen tijdschrift in België.

Dag Allemaal is het lijfblad voor wie houdt van spraakmakende primeurs en entertainment. De redactie houdt continu de vinger aan de pols van wat in Vlaanderen leeft en brengt elke week een geloofwaardig en openhartig magazine dat boeit, vermaakt en ontroert. Onthullend nieuws over binnen- en buitenlandse sterren, intense verhalen over de man in de straat, entertainment, actualiteit en praktische rubrieken… Het komt allemaal aan bod. De kers op de taart is de uitgebreide televisiegids.

Loyaltypartner-ID
589000563

Kun je jouw aankoop niet vinden bij Dag Allemaal.be?

* De Benefits zijn afhankelijk van de gekochte producten en van de Partner. De informatie over de Benefits op deze website is daarom zonder garantie.