Cashback & Shopping Points bij Etam.be

  • 5% + 1 Op jouw aankoopbedrag (netto)
  • Je ontvangt Cashback en Shopping Points die proportioneel verdeeld worden vanaf de eerste cent. Het gespecificeerde aantal SP komt overeen met een aankoop van 100 EUR.
  • Accepteert Online Shopping

Voorwaarden bij Etam.be

Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Belangrijk!
Zorg er voordat u gaat winkelen voor, dat uw browser de correcte cookie-instellingen heeft. Alle overige informatie over het onderwerp onlineshoppen vindt u in onze FAQ !

Over Etam.be

Etam is een Frans merk van lingerie en prêt-à-porter. 

De lingerie van Etam wordt 100% getekend en bedacht door hun hipste stylistes. Van de foto’s met de nieuwste en laatste trends tot aan de schetsen, bieden zij seizoen na seizoen de laatste fashion en moderne modellen met onze “french sexyness touch”.

Honderd jaar kennis en ervaring in lingerie. Zij gebruiken de meeste moderne technieken en de meest innovatieve stoffen zodat hun bh’s die uit 20 delen bestaan, de beste pasvorm bieden.

Loyaltypartner-ID
589000552

Kun je jouw aankoop niet vinden bij Etam.be?

* De Benefits zijn afhankelijk van de gekochte producten en van de Partner. De informatie over de Benefits op deze website is daarom zonder garantie.