Je Benefits bij Etam.be

  • 3% Cashback + 12% Op jouw aankoopbedrag (netto)
  • Accepteert
    Online Shopping

Voorwaarden bij Etam.be

Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Belangrijk!
Om er zeker van te zijn dat je aankoop goed wordt geregistreerd, moet je altijd van tevoren op de knop "Nu online shoppen" klikken om de gewenste online shop te openen. Aankopen kunnen alleen via de browserversie van de online winkel worden geregistreerd en niet via de desbetreffende app. Gebruik alleen kortingscodes die je via onze website hebt ontvangen. Zorg ervoor dat je browser de juiste cookie-instellingen heeft voordat je gaat shoppen. Alle andere belangrijke informatie over online shoppen vind je in de FAQ's.

Over Etam.be

Etam is een Frans merk van lingerie en prêt-à-porter. 

De lingerie van Etam wordt 100% getekend en bedacht door hun hipste stylistes. Van de foto’s met de nieuwste en laatste trends tot aan de schetsen, bieden zij seizoen na seizoen de laatste fashion en moderne modellen met onze “french sexyness touch”.

Honderd jaar kennis en ervaring in lingerie. Zij gebruiken de meeste moderne technieken en de meest innovatieve stoffen zodat hun bh’s die uit 20 delen bestaan, de beste pasvorm bieden.

Loyaltypartner-ID
589000552

Kun je jouw aankoop niet vinden bij Etam.be?

* De Benefits zijn afhankelijk van de gekochte producten en van de Partner. De informatie over de Benefits op deze website is daarom zonder garantie.