JD Sports.be

Cashback & Shopping Points bij JD Sports.be

  • 3,5% + 1 per 100 EUR Aankoop
  • Accepteert Online Shopping

Voorwaarden bij JD Sports.be

Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Belangrijk!
Zorg er voordat u gaat winkelen voor, dat uw browser de correcte cookie-instellingen heeft. Alle overige informatie over het onderwerp onlineshoppen vindt u in onze FAQ !

Over JD Sports.be

JD Sports.be maakt deel van JD Group uit. JD is de meest toonaangevende detailhandelaar in modieuze sport- en casual kleding en sneakers in het Verenigd Koninkrijk en Ierland. 

JD combineert wereldwijd erkende merken zoals Nike en adidas met sterke eigen merken zoals Supply & Demand, McKenzie, Carbrini en Pink Soda Sport.

JD dringt nu ook dieper door in de Europese markt, met winkels in Nederland, Frankrijk, Duitsland, Spanje, Italië, België, Denemarken & Zweden. De stap naar Azië is ook gezet met een eerste winkel in Maleisië. De onderneming maakt onderdeel uit van de JD Sports Fashion PLC en kan rekenen op alle sterkte en ondersteuning die een vooraanstaande modegroep als deze te bieden heeft.

Loyaltypartner-ID
589000545

Kun je jouw aankoop niet vinden bij JD Sports.be?

* De shopvoordelen zijn afhankelijk van de gekochte producten en de Loyalty Partner. Alle informatie hierover op deze website is daarom zonder garantie.