Klingel.be

Je Benefits bij Klingel.be

  • 2% Cashback + 12% Op jouw aankoopbedrag (netto)
  • Accepteert
    Online Shopping

Voorwaarden bij Klingel.be

Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Belangrijk!
Om er zeker van te zijn dat je aankoop goed wordt geregistreerd, moet je altijd van tevoren op de knop "Nu online shoppen" klikken om de gewenste online shop te openen. Aankopen kunnen alleen via de browserversie van de online winkel worden geregistreerd en niet via de desbetreffende app. Gebruik alleen kortingscodes die je via onze website hebt ontvangen. Zorg ervoor dat je browser de juiste cookie-instellingen heeft voordat je gaat shoppen. Alle andere belangrijke informatie over online shoppen vind je in de FAQ's.

Over Klingel.be

Klingel.be is de online shop voor dames- en herenkleding, sieraden en wonen. Het is één van de grootste postorderbedrijven van Duitsland. Klingel is nu ook snel groeiende in België.

KLiNGEL staat vooral bekend om stijlvolle damesmode van goede kwaliteit en voor betaalbare prijzen. Elk seizoen presenteren wij een nieuwe collectie damesmode volgens de laatste trends. Allemaal elegante mode van hoogwaardige materialen en in de mooiste kleuren van het seizoen! Wat ons assortiment zo bijzonder maakt, is dat u extra veel keuze heeft aan stijlen, maten en pasvormen. Zo vindt u altijd mode die perfect bij u past!

Loyaltypartner-ID
589000544

Kun je jouw aankoop niet vinden bij Klingel.be?

* De Benefits zijn afhankelijk van de gekochte producten en van de Partner. De informatie over de Benefits op deze website is daarom zonder garantie.