Klingel.be

Cashback & Shopping Points bij Klingel.be

  • 2% + 2,5 Op jouw aankoopbedrag (netto)
  • Je ontvangt Cashback en Shopping Points die proportioneel verdeeld worden vanaf de eerste cent. Het gespecificeerde aantal SP komt overeen met een aankoop van 100 EUR.
  • Accepteert Online Shopping

Voorwaarden bij Klingel.be

Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Belangrijk!
Zorg er voordat u gaat winkelen voor, dat uw browser de correcte cookie-instellingen heeft. Alle overige informatie over het onderwerp onlineshoppen vindt u in onze FAQ !

Over Klingel.be

Klingel.be is de online shop voor dames- en herenkleding, sieraden en wonen. Het is één van de grootste postorderbedrijven van Duitsland. Klingel is nu ook snel groeiende in België.

KLiNGEL staat vooral bekend om stijlvolle damesmode van goede kwaliteit en voor betaalbare prijzen. Elk seizoen presenteren wij een nieuwe collectie damesmode volgens de laatste trends. Allemaal elegante mode van hoogwaardige materialen en in de mooiste kleuren van het seizoen! Wat ons assortiment zo bijzonder maakt, is dat u extra veel keuze heeft aan stijlen, maten en pasvormen. Zo vindt u altijd mode die perfect bij u past!

Loyaltypartner-ID
589000544

Kun je jouw aankoop niet vinden bij Klingel.be?

* De Benefits zijn afhankelijk van de gekochte producten en van de Partner. De informatie over de Benefits op deze website is daarom zonder garantie.