SmartBuyGlasses.be

Je Benefits bij SmartBuyGlasses.be

  • 2% Cashback + 8% Standard
  • 2% Cashback + 8% Contacts
  • Accepteert
    Online Shopping

Voorwaarden bij SmartBuyGlasses.be

Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Belangrijk!
Om er zeker van te zijn dat je aankoop goed wordt geregistreerd, moet je altijd van tevoren op de knop "Nu online shoppen" klikken om de gewenste online shop te openen. Aankopen kunnen alleen via de browserversie van de online winkel worden geregistreerd en niet via de desbetreffende app. Gebruik alleen kortingscodes die je via onze website hebt ontvangen. Zorg ervoor dat je browser de juiste cookie-instellingen heeft voordat je gaat shoppen. Alle andere belangrijke informatie over online shoppen vind je in de FAQ's.

Over SmartBuyGlasses.be

SmartBuyGlasses.be is onderdeel van de SmartBuyGlasses Optical Group, één van's werelds meest toonaangevende online retailers op vlak van designer optica.

Het grootste aanbod, de beste service, en de scherpste prijzen! Wij laten je kiezen uit het grootste assortiment in designer zonnebrillen, brillen op voorschrift, contactlenzen, en andere optische producten tegen de best mogelijke prijzen. Onze selectie gaat van klassiekers tot de nieuwste trends. Dagelijks kunnen we de beste deals aanbieden, en daar zijn we trots om.

Loyaltypartner-ID
589000542

Kun je jouw aankoop niet vinden bij SmartBuyGlasses.be?

* De Benefits zijn afhankelijk van de gekochte producten en van de Partner. De informatie over de Benefits op deze website is daarom zonder garantie.