SmartBuyGlasses.be

Cashback & Shopping Points bij SmartBuyGlasses.be

  • 2% + 1 Standard per 100 EUR Aankoop
  • 2% + 2,5 Contacts per 100 EUR Aankoop
  • Accepteert Online Shopping

Voorwaarden bij SmartBuyGlasses.be

Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Belangrijk!
Zorg er voordat u gaat winkelen voor, dat uw browser de correcte cookie-instellingen heeft. Alle overige informatie over het onderwerp onlineshoppen vindt u in onze FAQ !

Over SmartBuyGlasses.be

SmartBuyGlasses.be is onderdeel van de SmartBuyGlasses Optical Group, één van's werelds meest toonaangevende online retailers op vlak van designer optica.

Het grootste aanbod, de beste service, en de scherpste prijzen! Wij laten je kiezen uit het grootste assortiment in designer zonnebrillen, brillen op voorschrift, contactlenzen, en andere optische producten tegen de best mogelijke prijzen. Onze selectie gaat van klassiekers tot de nieuwste trends. Dagelijks kunnen we de beste deals aanbieden, en daar zijn we trots om.

Loyaltypartner-ID
589000542

Kun je jouw aankoop niet vinden bij SmartBuyGlasses.be?

* De shopvoordelen zijn afhankelijk van de gekochte producten en de Loyalty Partner. Alle informatie hierover op deze website is daarom zonder garantie.