Rosegal.com

Cashback & Shopping Points bij Rosegal.com

  • 5% + 5 per 100 EUR Aankoop
  • Accepteert Online Shopping

Voorwaarden bij Rosegal.com

Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Belangrijk!
Zorg er voordat u gaat winkelen voor, dat uw browser de correcte cookie-instellingen heeft. Alle overige informatie over het onderwerp onlineshoppen vindt u in onze FAQ !

Over Rosegal.com

RoseGal is gestart door een groep vrienden die allemaal een diepe en blijvende passie voor prachtige kleding en mode delen. Het is de intieme fusie van eindeloze mogelijkheden die vintage en moderne kleding te bieden hebben.

Wij houden van vintage voor zijn onderschatte eenvoud en gestileerde elegantie. Maar we zien de vintage stijl vooral als een unieke tijdloze modeverklaring, die de essentie van klassieke mode moeiteloos verbeeldt en vastlegt.

Geïnspireerd door de natuurlijke charme en de aantrekkingskracht van het grote spectrum van modieuze kleding, is ons doel eenvoudig: onze liefde voor mode te delen met elk van jullie.

Loyaltypartner-ID
589000526

Kun je jouw aankoop niet vinden bij Rosegal.com?

* De shopvoordelen zijn afhankelijk van de gekochte producten en de Loyalty Partner. Alle informatie hierover op deze website is daarom zonder garantie.