Lampdirect.be

Je Benefits bij Lampdirect.be

  • 1% Cashback + 8% Op jouw aankoopbedrag (netto)
  • Accepteert
    Online Shopping

Voorwaarden bij Lampdirect.be

Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Belangrijk!
Om er zeker van te zijn dat je aankoop goed wordt geregistreerd, moet je altijd van tevoren op de knop "Nu online shoppen" klikken om de gewenste online shop te openen. Aankopen kunnen alleen via de browserversie van de online winkel worden geregistreerd en niet via de desbetreffende app. Gebruik alleen kortingscodes die je via onze website hebt ontvangen. Zorg ervoor dat je browser de juiste cookie-instellingen heeft voordat je gaat shoppen. Alle andere belangrijke informatie over online shoppen vind je in de FAQ's.

Over Lampdirect.be

Lampdirect dé nummer 1 in bedrijfsverlichting

Alle zakelijke verlichtingsproducten zoals lichtbronnen, armaturen & accessoires regelt u eenvoudig via Lampdirect.be. Wij bieden u kantoor-, industrie-, winkel-, buitenverlichting en meer! De overstap naar energie-efficiënte LED-verlichting behoort tot de mogelijkheden voor zowel nieuwe als bestaande situaties.

Lampdirect.be heeft voor B2B klanten extra diensten. Een overzichtelijk zakelijk account met daarin alle benodigde informatie per vestiging of filiaal. Denk aan: overzichtelijke bestellijsten, bestelhistorie, offertes en facturen exclusief BTW. Wij kunnen u voorzien van offertes en tailor-made lichtplannen voor iedere situatie!

Loyaltypartner-ID
589000511

Kun je jouw aankoop niet vinden bij Lampdirect.be?

* De Benefits zijn afhankelijk van de gekochte producten en van de Partner. De informatie over de Benefits op deze website is daarom zonder garantie.