Printwinkel.nl

Cashback & Shopping Points bij Printwinkel.nl

  • 1% + 1 per 100 EUR Aankoop
  • Accepteert Online Shopping

Voorwaarden bij Printwinkel.nl

Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Belangrijk!
Zorg er voordat u gaat winkelen voor, dat uw browser de correcte cookie-instellingen heeft. Alle overige informatie over het onderwerp onlineshoppen vindt u in onze FAQ !

Over Printwinkel.nl

Printwinkel.be levert producten zoals toner en inkt cartridges, (foto)papier en labels voor labelprinters tegen zeer scherpe prijzen, met hoge kwaliteit en met een unieke 2 jaar kwaliteitsgarantie!

Het assortiment bestaat uit hoogwaardige eigen merk en originele inkt cartridges, toners, inktlinten, faxrollen, frankeermachine cartridges, supplies en navulsets voor vrijwel ieder type inkjet-, matrix- en laserprinter.

Uniek is dat zij labels en tapes voor Dymo en Brother printers kunnen leveren tegen zeer scherpe prijzen, evenals fotopapier. Meer dan 15.000 artikelen zijn direct uit voorraad leverbaar en worden binnen 1 werkdag thuisbezorgd.

Loyaltypartner-ID
589000506

Kun je jouw aankoop niet vinden bij Printwinkel.nl?

* De shopvoordelen zijn afhankelijk van de gekochte producten en de Loyalty Partner. Alle informatie hierover op deze website is daarom zonder garantie.