Lookfantastic.com

Je Benefits bij Lookfantastic.com

  • 3% Cashback Deal* Cashback Deal bestaande klant Nu 3% in plaats van 1% Cashback Geldig van 7/06/2023 tot 31/07/2023
  • 5,2 EUR Cashback + 4 BEAUTYBOX3MONTH
  • 6 EUR Cashback + 15 BEAUTYBOX6MONTH
  • 10 EUR Cashback + 37,5 BEAUTYBOX12MONTH
  • 6% Cashback Deal* Cashback Deal nieuwe klant Nu 6% in plaats van 3,5% Cashback Geldig van 7/06/2023 tot 31/07/2023
  • * Met een Cashback Deal kun je je Shopping Points inwisselen in ruil voor meer Cashback. Daarvoor moet je voldoende Shopping Points in je myWorld-account hebben, die bij myWorld worden ingewisseld voor de Cashback Deal.Je Shopping Points worden dan automatisch van je myWorld-account afgetrokken.

  • Accepteert
    Online Shopping

Voorwaarden bij Lookfantastic.com

De voordelen gelden niet voor BEAUTYBOX, BEAUTY ADVENT CALENDAR, THEORDINARY en technology. Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Belangrijk!
Om er zeker van te zijn dat je aankoop goed wordt geregistreerd, moet je altijd van tevoren op de knop "Nu online shoppen" klikken om de gewenste online shop te openen. Aankopen kunnen alleen via de browserversie van de online winkel worden geregistreerd en niet via de desbetreffende app. Gebruik alleen kortingscodes die je via onze website hebt ontvangen. Zorg ervoor dat je browser de juiste cookie-instellingen heeft voordat je gaat shoppen. Alle andere belangrijke informatie over online shoppen vind je in de FAQ's.

Over Lookfantastic.com

Lookfantastic.com is in 1996 opgericht en is de originele online Britse schoonheidsboetiek. Vandaag zijn ze Europa's grootste retailer voor beauty. Ze zijn de ultieme bestemming voor haar, schoonheid, huidverzorging en alles wat schoonheid betreft.

Met meer dan 14 000 producten van meer dan 350 merken voor haar, make-up, huidverzorging, nagels, geur, gezondheid, huisgeur en bio producten, hebben ze iets voor iedereen.

Loyaltypartner-ID
589000504

Kun je jouw aankoop niet vinden bij Lookfantastic.com?

* De Benefits zijn afhankelijk van de gekochte producten en van de Partner. De informatie over de Benefits op deze website is daarom zonder garantie.