Ardennen-online.com

Cashback & Shopping Points bij Ardennen-online.com

  • 3% + 1 per 100 EUR Aankoop
  • Accepteert Online Shopping

Voorwaarden bij Ardennen-online.com

Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Belangrijk!
Zorg er voordat u gaat winkelen voor, dat uw browser de correcte cookie-instellingen heeft. Alle overige informatie over het onderwerp onlineshoppen vindt u in onze FAQ !

Over Ardennen-online.com

​Ardennen-online.com is actief in de verhuur en verkoop van vakantiewoningen en bungalowparken in de Belgische Ardennen.  

Verhuur van vakantiehuizen en bungalowparken

Ardennen-online.com beheert en verhuurt uitsluitend in de Ardennen ca 120 vakantiewoningen en 10 bungalowparken. De medewerkers van Ardennen-online.com kennen de streek perfect. De meeste onder hen wonen er reeds geruime tijd. Ze kiezen dus met zorg de vakantiewoningen op de mooiste plekjes. Ook wat betreft kwaliteit dienen de woningen aan strenge eisen te voldoen.  

Een vakantiewoning dient minimaal hetzelfde comfort te bieden als de eigen woning. Bovendien moeten er nog extra’s geboden worden in de vorm van een grote tuin, een mooi uitzicht en faciliteiten zoals sauna of whirlpool. De huizen staan verspreid in vele dorpen en dorpjes, maar ook in tien door Ardennen-online.com geëxploiteerde bungalowparken.  

Deze parken hebben elk een eigen sfeer en identiteit. De gasten komen nooit in een standaardpark terecht, maar logeren in een omgeving, waarin de Ardennen overheersen. De streek is en blijft een zeer belangrijke zo niet overheersende factor. De overkoepelende organisatie staat garant voor een juiste prijs/kwaliteit, service en gastvrijheid.

Loyaltypartner-ID
589000497

Kun je jouw aankoop niet vinden bij Ardennen-online.com?

* De shopvoordelen zijn afhankelijk van de gekochte producten en de Loyalty Partner. Alle informatie hierover op deze website is daarom zonder garantie.