Scarlet.be

Je Benefits bij Scarlet.be

  • 12 EUR Cashback + 30 Scarlet VDSL Internet
  • 12 EUR Cashback + 30 Scarlet ADSL Internet
  • 11,2 EUR Cashback + 42 Scarlet Internet & Telefonie/Téléphonie
  • 12 EUR Cashback + 30 Scarlet Mobile Chili
  • 9 EUR Cashback + 22,5 Scarlet Mobile Hot
  • 6 EUR Cashback + 15 Scarlet Mobile Red
  • 22,1 EUR Cashback + 17 Scarlet Trio
  • Accepteert
    Online Shopping

Voorwaarden bij Scarlet.be

De voordelen zijn enkel geldig bij de eerste bestelling en niet geldig voor een nieuwe periode (opvolgende maand, opvolgend jaar). Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Belangrijk!
Om er zeker van te zijn dat je aankoop goed wordt geregistreerd, moet je altijd van tevoren op de knop "Nu online shoppen" klikken om de gewenste online shop te openen. Aankopen kunnen alleen via de browserversie van de online winkel worden geregistreerd en niet via de desbetreffende app. Gebruik alleen kortingscodes die je via onze website hebt ontvangen. Zorg ervoor dat je browser de juiste cookie-instellingen heeft voordat je gaat shoppen. Alle andere belangrijke informatie over online shoppen vind je in de FAQ's.

Over Scarlet.be

Scarlet is een telecombedrijf dat telefonie, digitale televisie, internet en GSM-diensten aanbiedt. In België profileert Scarlet zich als de low-cost speler in de telecomsector . Ze bieden dezelfde kwaliteit maar tegen een lagere prijs.

Prijs

Scarlet wil telecomdiensten toegankelijk maken voor alle Belgen aan een betaalbare prijs. Scarlet heeft de ambitie om steeds het beste aanbod aan de beste prijs aan te bieden.

Eenvoud

Ons aanbod is eenvoudig, transparant en zonder verborgen kosten zodat je je telecomuitgaven altijd onder controle hebt.

Flexibiliteit

Dankzij onze handige opties pas je ons aanbod aan aan jouw noden!

Loyaltypartner-ID
589000493

Kun je jouw aankoop niet vinden bij Scarlet.be?

* De Benefits zijn afhankelijk van de gekochte producten en van de Partner. De informatie over de Benefits op deze website is daarom zonder garantie.