Fotofabriek.nl

Je Benefits bij Fotofabriek.nl

  • 3,5% Cashback + 6% Op jouw aankoopbedrag (netto)
  • Accepteert
    Online Shopping

Voorwaarden bij Fotofabriek.nl

Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Belangrijk!
Om er zeker van te zijn dat je aankoop goed wordt geregistreerd, moet je altijd van tevoren op de knop "Nu online shoppen" klikken om de gewenste online shop te openen. Aankopen kunnen alleen via de browserversie van de online winkel worden geregistreerd en niet via de desbetreffende app. Gebruik alleen kortingscodes die je via onze website hebt ontvangen. Zorg ervoor dat je browser de juiste cookie-instellingen heeft voordat je gaat shoppen. Alle andere belangrijke informatie over online shoppen vind je in de FAQ's.

Over Fotofabriek.nl

Bij Fotofabriek.nl maken we van jouw foto's een blijvende herinnering!

Vanuit ons productiecentrum in Groningen maken we allerlei persoonlijke fotoproducten, zoals: fotoboeken, kaarten, agenda’s, kalenders, tuinposters, wanddecoraties en nog veel meer. Dit doen we met een jong en ambitieus team.

Loyaltypartner-ID
589000471

Kun je jouw aankoop niet vinden bij Fotofabriek.nl?

* De Benefits zijn afhankelijk van de gekochte producten en van de Partner. De informatie over de Benefits op deze website is daarom zonder garantie.