Tadaaz.be

Je Benefits bij Tadaaz.be

  • 3% Cashback + 8% Op jouw aankoopbedrag (netto)
  • Accepteert
    Online Shopping

Voorwaarden bij Tadaaz.be

Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Belangrijk!
Om er zeker van te zijn dat je aankoop goed wordt geregistreerd, moet je altijd van tevoren op de knop "Nu online shoppen" klikken om de gewenste online shop te openen. Aankopen kunnen alleen via de browserversie van de online winkel worden geregistreerd en niet via de desbetreffende app. Gebruik alleen kortingscodes die je via onze website hebt ontvangen. Zorg ervoor dat je browser de juiste cookie-instellingen heeft voordat je gaat shoppen. Alle andere belangrijke informatie over online shoppen vind je in de FAQ's.

Over Tadaaz.be

Op Tadaaz.be vind je drukwerk voor alle ‘Happy Moments’ in jouw leven: de geboorte van je kleine spruit, het huwelijk met je grote liefde, een bijzondere verjaardag of het communie- of lentefeest van je opgroeiende kinderen.

Met een Tadaaz uitnodiging nodig je vrienden en familie uit om dit ‘Happy Moment’ samen met jou te delen. Een doosje, magneet of kaartje met een leuke foto zorgen voor een unieke herinnering aan de geboorte van je kindje of dat ene spetterende feest.

Loyaltypartner-ID
589000451

Kun je jouw aankoop niet vinden bij Tadaaz.be?

* De Benefits zijn afhankelijk van de gekochte producten en van de Partner. De informatie over de Benefits op deze website is daarom zonder garantie.