Converse.be

Je Benefits bij Converse.be

  • 2% Cashback + 12% Op jouw aankoopbedrag (netto)
  • Accepteert
    Online Shopping

Voorwaarden bij Converse.be

Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Belangrijk!
Om er zeker van te zijn dat je aankoop goed wordt geregistreerd, moet je altijd van tevoren op de knop "Nu online shoppen" klikken om de gewenste online shop te openen. Aankopen kunnen alleen via de browserversie van de online winkel worden geregistreerd en niet via de desbetreffende app. Gebruik alleen kortingscodes die je via onze website hebt ontvangen. Zorg ervoor dat je browser de juiste cookie-instellingen heeft voordat je gaat shoppen. Alle andere belangrijke informatie over online shoppen vind je in de FAQ's.

Over Converse.be

Over Converse

Converse is de thuisbasis van de meest iconische sneaker in de wereld: de Chuck Taylor All Star. Maar er is meer. Converse is de ultieme bron voor alles wat met Converse te maken heeft, met alle producten, alle kleuren, altijd. Wij bieden u de complete collectie van de Chuck Taylor All Stars, Jack Purcell voor zowel sneakers en kleding.

Loyaltypartner-ID
589000437

Kun je jouw aankoop niet vinden bij Converse.be?

* De Benefits zijn afhankelijk van de gekochte producten en van de Partner. De informatie over de Benefits op deze website is daarom zonder garantie.