Je Benefits bij Bongo.be

  • 2,5% Cashback + 8% Op jouw aankoopbedrag (netto)
  • Accepteert
    Online Shopping

Voorwaarden bij Bongo.be

!! Let op: bij deze online partner zijn aankopen via “Bongo voor bedrijven” uitgesloten van vergoedingen! Bij deze partner vormt de nettowaarde van uw aankoop de basis voor de berekening van uw vergoeding. Dit is de standaard vergoedingswijze. Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Belangrijk!
Om er zeker van te zijn dat je aankoop goed wordt geregistreerd, moet je altijd van tevoren op de knop "Nu online shoppen" klikken om de gewenste online shop te openen. Aankopen kunnen alleen via de browserversie van de online winkel worden geregistreerd en niet via de desbetreffende app. Gebruik alleen kortingscodes die je via onze website hebt ontvangen. Zorg ervoor dat je browser de juiste cookie-instellingen heeft voordat je gaat shoppen. Alle andere belangrijke informatie over online shoppen vind je in de FAQ's.

Over Bongo.be

Met Bongo kies je voor originele belevenisbonnen met unieke ervaringen, dicht bij huis of even verder weg. Als schenker kies je het thema van de belevenisbon. De ontvanger bepaalt welk arrangement hij/zij kiest uit dat thema. Je kan ondertussen kiezen uit meer dan 50 thema's.

Loyaltypartner-ID
589000429

Kun je jouw aankoop niet vinden bij Bongo.be?

* De Benefits zijn afhankelijk van de gekochte producten en van de Partner. De informatie over de Benefits op deze website is daarom zonder garantie.