Je Benefits bij Bongo.be

  • 6% Cashback Deal* Nu 6% in plaats van 2,5% Cashback Geldig van 23/07/2024 tot 15/08/2024
  • * Met een Cashback Deal kun je je Shopping Points inwisselen in ruil voor meer Cashback. Daarvoor moet je voldoende Shopping Points in je myWorld-account hebben, die bij myWorld worden ingewisseld voor de Cashback Deal.Je Shopping Points worden dan automatisch van je myWorld-account afgetrokken.

  • Accepteert
  • Online Shopping
    Shop online met deze Partner en verzamel je Benefits.

Voorwaarden bij Bongo.be

!! Let op: bij deze online partner zijn aankopen via “Bongo voor bedrijven” uitgesloten van vergoedingen! Bij deze partner vormt de nettowaarde van uw aankoop de basis voor de berekening van uw vergoeding. Dit is de standaard vergoedingswijze. Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Over Bongo.be

Met Bongo kies je voor originele belevenisbonnen met unieke ervaringen, dicht bij huis of even verder weg. Als schenker kies je het thema van de belevenisbon. De ontvanger bepaalt welk arrangement hij/zij kiest uit dat thema. Je kan ondertussen kiezen uit meer dan 50 thema's.

Loyaltypartner-ID
589000429

Kun je jouw aankoop niet vinden bij Bongo.be?

* De Benefits zijn afhankelijk van de gekochte producten en van de Partner. De informatie over de Benefits op deze website is daarom zonder garantie.