Happy Socks.be

Cashback & Shopping Points bij Happy Socks.be

  • 5% + 1 per 100 EUR Aankoop
  • Accepteert Online Shopping

Voorwaarden bij Happy Socks.be

Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Belangrijk!
Zorg er voordat u gaat winkelen voor, dat uw browser de correcte cookie-instellingen heeft. Alle overige informatie over het onderwerp onlineshoppen vindt u in onze FAQ !

Over Happy Socks.be

Happy Socks in een onmiddellijk succes geworden in verschillende landen in alle werelddelen en zijn verkrijgbaar in meer dan 6000 topmodieuze kledingboektieks in meer dan 70 landen. Bovendien worden ze verkocht in de meest gerenommeerde warenhuizen ter wereld. Enkele van de huidige detailhandelaren zijn: Opening Ceremony, Galeries Lafayette, Selfridges, Lane Crawford, Isetan, Kitson LA en Colette.

Happy Socks worden door praktisch iedereen gedragen –  hippies, zakenmensen, kinderen, grootouders...noem maar op. Happy Socks is voor mensen die van kleur houden. Happy Socks zullen er altijd zijn, voor iedereen die kleur wil geven aan een dagelijks noodzakelijk voorwerp.

De collectie sokken bestaat uit een bijna eindeloze verscheidenheid modellen en ontwerpen die een breed gamma van kleurencombinaties, materialen en textuur vertegenwoordigen. Eenvoudig gezegd: een paar hoogwaardige sokken voor elke gelegenheid, denkrichting en stijl.

Loyaltypartner-ID
589000385

Kun je jouw aankoop niet vinden bij Happy Socks.be?

* De shopvoordelen zijn afhankelijk van de gekochte producten en de Loyalty Partner. Alle informatie hierover op deze website is daarom zonder garantie.