Bristol.be

Cashback & Shopping Points bij Bristol.be

  • 2% + 1,5 Op jouw aankoopbedrag (netto)
  • Je ontvangt Cashback en Shopping Points die proportioneel verdeeld worden vanaf de eerste cent. Het gespecificeerde aantal SP komt overeen met een aankoop van 100 EUR.
  • Accepteert Online Shopping

Voorwaarden bij Bristol.be

Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Belangrijk!
Zorg er voordat u gaat winkelen voor, dat uw browser de correcte cookie-instellingen heeft. Alle overige informatie over het onderwerp onlineshoppen vindt u in onze FAQ !

Over Bristol.be

Bristol is een bekende naam in de mode- en schoenenwereld. 

Bij deze dynamische keten vind je niet alleen een uitgebreid assortiment aan schoenen, maar ook een ruim aanbod kleding en accessoires tegen zeer scherpe prijzen.

In de webshop van Bristol vind je duizenden modeartikelen voor dames, heren en kinderen. Maar ook voor sport- en campingartikelen, zwembaden, inline skates,… ben jij in de online shop van Shoe Discount aan het goede adres.

Haal je bestelling af in één van de 200 winkels verspreid over heel België of laat je pakje thuis leveren.Je betaalt je bestelling veilig online via Visa/MasterCard of Bancontact en de Bristol-webshop biedt elke dag opnieuw een hoge service aan klanten dankzij snelle leveringen, een klantvriendelijke klantenservice, enz…

Waarom bestellen bij Bristol?

* Veilig betalen
* Gratis levering vanaf 24,99 EUR 
* Gratis afhalen en terugbrengen
* Altijd 5 euro kennismakingskorting 
* Ruime collectie

Loyaltypartner-ID
589000373

Kun je jouw aankoop niet vinden bij Bristol.be?

* De Benefits zijn afhankelijk van de gekochte producten en van de Partner. De informatie over de Benefits op deze website is daarom zonder garantie.