Hunkemöller.be

Je Benefits bij Hunkemöller.be

  • 2,5% Cashback + 12% Op jouw aankoopbedrag (netto)
  • Accepteert
    Online Shopping

Voorwaarden bij Hunkemöller.be

Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Belangrijk!
Om er zeker van te zijn dat je aankoop goed wordt geregistreerd, moet je altijd van tevoren op de knop "Nu online shoppen" klikken om de gewenste online shop te openen. Aankopen kunnen alleen via de browserversie van de online winkel worden geregistreerd en niet via de desbetreffende app. Gebruik alleen kortingscodes die je via onze website hebt ontvangen. Zorg ervoor dat je browser de juiste cookie-instellingen heeft voordat je gaat shoppen. Alle andere belangrijke informatie over online shoppen vind je in de FAQ's.

Over Hunkemöller.be

Hunkemöller is een van de grootste lingeriespecialisten van Europa.

De collectie van Hunkemöller wordt in huis ontworpen en de kwaliteit wordt uitvoerig getest. Het ontwerpteam werkt continue aan de ontwikkeling van nieuwe producten en innovaties tegen een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding.

Op zoek naar lingerie, badmode en onder-mode? Dan bent u aan het juiste adres bij Hunkemöller! Bij ons vindt u dagelijkse basics en elegante setjes maar ook vrouwelijke, sexy bh's en slips.

Naast lingerie biedt Hunkemöller bovendien een uitgebreide collectie badmode, bikini's, nachtmode, beenmode en sportkleding.

Loyaltypartner-ID
589000367

Kun je jouw aankoop niet vinden bij Hunkemöller.be?

* De Benefits zijn afhankelijk van de gekochte producten en van de Partner. De informatie over de Benefits op deze website is daarom zonder garantie.