Parkos.be

Je Benefits bij Parkos.be

  • 2,5% Cashback + 12% Op jouw aankoopbedrag (netto)
  • Accepteert
    Online Shopping

Voorwaarden bij Parkos.be

Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Belangrijk!
Om er zeker van te zijn dat je aankoop goed wordt geregistreerd, moet je altijd van tevoren op de knop "Nu online shoppen" klikken om de gewenste online shop te openen. Aankopen kunnen alleen via de browserversie van de online winkel worden geregistreerd en niet via de desbetreffende app. Gebruik alleen kortingscodes die je via onze website hebt ontvangen. Zorg ervoor dat je browser de juiste cookie-instellingen heeft voordat je gaat shoppen. Alle andere belangrijke informatie over online shoppen vind je in de FAQ's.

Over Parkos.be

Parkeren bij een van onze luchthavens

Wilt u parkeren bij Charleroi AirportDüsseldorf AirportEindhoven AirportRotterdam AirportSchiphol,Weeze AirportZaventem of vanaf een van de regionale luchthavens in Europa, en bent u op zoek naar een betaalbare parkplaats voor uw auto? Parkos vergelijkt parkings die voordelig kort en lang parkeren aanbieden op en nabij luchthavens in Nederland, Belgie en Duitsland. U vindt een compleet overzicht van alle gerenommeerde parkings rondom de diverse luchthavens en uitgebreide informatie omtrent de verschillende parkeerdiensten en tarieven. Parkeer eenvoudig en betrouwbaar uw auto tegen de scherpste prijs bij de door u geselecteerde regionale of internationale luchthaven en bespaar zo flink op parkeerkosten.

Tevens bieden wij naast een overzicht van alle parkings ook uitgebreide informatie omtrent de verschillende diensten en extra services waaronder valet parking, shuttle transfers, overdekt parkeren, betaalmogelijkheden en locatie. Parkeer zonder stress op elke luchthaven met een vooraf gereserveerde betrouwbare parkeerplek voor lang parkeren via Europa's meest toonaangevende online vergelijker voor parkings rondom vliegvelden.

Onze luchthavens

Reserveer uw parkeerplaats veilig en direct bij een van de 27 parkings rond 7 luchthavens. 


 

Loyaltypartner-ID
589000356

Kun je jouw aankoop niet vinden bij Parkos.be?

* De Benefits zijn afhankelijk van de gekochte producten en van de Partner. De informatie over de Benefits op deze website is daarom zonder garantie.