Parkos.be

Cashback & Shopping Points bij Parkos.be

  • 5% + 1 Op jouw aankoopbedrag (netto)
  • Je ontvangt Cashback en Shopping Points die proportioneel verdeeld worden vanaf de eerste cent. Het gespecificeerde aantal SP komt overeen met een aankoop van 100 EUR.
  • Accepteert Online Shopping

Voorwaarden bij Parkos.be

Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Belangrijk!
Zorg er voordat u gaat winkelen voor, dat uw browser de correcte cookie-instellingen heeft. Alle overige informatie over het onderwerp onlineshoppen vindt u in onze FAQ !

Over Parkos.be

Parkeren bij een van onze luchthavens

Wilt u parkeren bij Charleroi AirportDüsseldorf AirportEindhoven AirportRotterdam AirportSchiphol,Weeze AirportZaventem of vanaf een van de regionale luchthavens in Europa, en bent u op zoek naar een betaalbare parkplaats voor uw auto? Parkos vergelijkt parkings die voordelig kort en lang parkeren aanbieden op en nabij luchthavens in Nederland, Belgie en Duitsland. U vindt een compleet overzicht van alle gerenommeerde parkings rondom de diverse luchthavens en uitgebreide informatie omtrent de verschillende parkeerdiensten en tarieven. Parkeer eenvoudig en betrouwbaar uw auto tegen de scherpste prijs bij de door u geselecteerde regionale of internationale luchthaven en bespaar zo flink op parkeerkosten.

Tevens bieden wij naast een overzicht van alle parkings ook uitgebreide informatie omtrent de verschillende diensten en extra services waaronder valet parking, shuttle transfers, overdekt parkeren, betaalmogelijkheden en locatie. Parkeer zonder stress op elke luchthaven met een vooraf gereserveerde betrouwbare parkeerplek voor lang parkeren via Europa's meest toonaangevende online vergelijker voor parkings rondom vliegvelden.

Onze luchthavens

Reserveer uw parkeerplaats veilig en direct bij een van de 27 parkings rond 7 luchthavens. 


 

Loyaltypartner-ID
589000356

Kun je jouw aankoop niet vinden bij Parkos.be?

* De Benefits zijn afhankelijk van de gekochte producten en van de Partner. De informatie over de Benefits op deze website is daarom zonder garantie.