Cashback & Shopping Points bij Zeb.be

  • 3% + 1 Op jouw aankoopbedrag (netto)
  • Je ontvangt Cashback en Shopping Points die proportioneel verdeeld worden vanaf de eerste cent. Het gespecificeerde aantal SP komt overeen met een aankoop van 100 EUR.
  • Accepteert Online Shopping

Voorwaarden bij Zeb.be

Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Belangrijk!
Zorg er voordat u gaat winkelen voor, dat uw browser de correcte cookie-instellingen heeft. Alle overige informatie over het onderwerp onlineshoppen vindt u in onze FAQ !

Over Zeb.be

Op ZEB.be ontdek je de leukste trends van topmerken voor him & her en een gigantisch aanbod aan jeans. Dé perfecte plaats dus om een geweldige outfit te scoren! ZEB staat voor een giga merkenaanbod, meer dan 40 super toffe winkels én een online shop om van te smullen.

Met het beste van cultmerken als JACK & JONES, VERO MODA, Diesel, Levi’s, VILA, ONLY, edc, Pepe Jeans enz. vind je bij ZEB.be zeker wat je zoekt. Fashion & trends aan betaalbare prijzen én een uitmuntende service. Ontdek dus snel al dat moois op ZEB.be.

Loyaltypartner-ID
589000347

Kun je jouw aankoop niet vinden bij Zeb.be?

* De Benefits zijn afhankelijk van de gekochte producten en van de Partner. De informatie over de Benefits op deze website is daarom zonder garantie.