Vivara.be

Cashback & Shopping Points bij Vivara.be

  • 4% + 1 per 100 EUR Aankoop
  • Accepteert Online Shopping

Voorwaarden bij Vivara.be

Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Belangrijk!
Zorg er voordat u gaat winkelen voor, dat uw browser de correcte cookie-instellingen heeft. Alle overige informatie over het onderwerp onlineshoppen vindt u in onze FAQ !

Over Vivara.be

Het voeren van vogels en het ophangen van nestkasten is een goede zaak. Op deze manier helpen wij de vogels overleven en bieden wij ze nestplaatsen aan. Ook u kunt de natuur een handje helpen. Vivara geeft u adviezen over het voeren van vogels, het ophangen van nestkasten, maar vertelt u ook hoe u de insectenrijkdom in uw tuin vergroot.

Vivara is gespecialiseerd in het adviseren en ontwikkelen van natuurbeschermingsproducten, zoals voer, voedersilo’s, voederhuisjes en nestkasten. Onze producten zijn uitvoerig door ornithologen en biologen getest. Al onze producten zijn van hoge kwaliteit. Door nauw samen te werken met de verschillende natuurbeschermingsorganisaties in Nederland proberen we het leefmilieu van plant en dier te verbeteren, waarbij wij een deel van onze opbrengst afdragen aan deze organisaties.

Waarom kopen bij Vivara? De voordelen op een rij:

  • U koopt aan de bron. Wij ontwikkelen en produceren het overgrote deel van onze producten namelijk zelf.
  • Vivara heeft een eigen researchafdeling waar we voortdurend onderzoek doen naar de behoeftes van vogels en op zoek gaan naar innovatieve kwaliteitsproducten.
  • Vivara heeft specialistische kennis in huis over tuindieren. Zo hebben wij eigen ornithologen, nutritionisten en natuurfotografen in dienst.
  • Onze producten worden getest en gekeurd door de diverse natuurbeschermingsorganisaties waar we mee samenwerken. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat u met onze voeders en netstkasten de tuindieren ook echt helpt.
Loyaltypartner-ID
589000337

Kun je jouw aankoop niet vinden bij Vivara.be?

* De shopvoordelen zijn afhankelijk van de gekochte producten en de Loyalty Partner. Alle informatie hierover op deze website is daarom zonder garantie.