Vidaxl.be NL

Cashback & Shopping Points bij Vidaxl.be NL

  • 2% + 1 Op jouw aankoopbedrag (netto)
  • Je ontvangt Cashback en Shopping Points die proportioneel verdeeld worden vanaf de eerste cent. Het gespecificeerde aantal SP komt overeen met een aankoop van 100 EUR.
  • Accepteert Online Shopping

Voorwaarden bij Vidaxl.be NL

Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Belangrijk!
Zorg er voordat u gaat winkelen voor, dat uw browser de correcte cookie-instellingen heeft. Alle overige informatie over het onderwerp onlineshoppen vindt u in onze FAQ !

Over Vidaxl.be NL

vidaXL – Groots leven voor weinig

Het concept

vidaXL is een internationale online retailer die alles aanbiedt voor jouw huis, tuin, garage en klussen. Onze kracht ligt in het aanbieden van betaalbare producten, om zo voor al onze klanten 'groots leven voor weinig' mogelijk te maken. Door zo efficiënt en kostenbesparend mogelijk te werk te gaan, zijn we constant bezig onze producten toegankelijk te maken voor zoveel mogelijk consumenten in Europa. Alle processen gemoeid met onze producten en bedrijfsvoering, zoals productontwikkeling en inkoop, marketing & verkoop, logistiek en klantenservice, beheren wij volledig zelf. Hierdoor hebben we volledige controle over product functionaliteiten, kwaliteit en kosten.

Momenteel voorziet vidaXL klanten van 'groots leven voor weinig'  in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Zwitserland, Groot-brittannië, Italië en Zweden.
 

Het productaanbod

Ons assortiment bestaat uit producten van ons eigen huismerk vidaXL en producten van geselecteerde bestaande merken die passen bij waar wij voor staan. Met ons productaanbod spelen wij in op het dagelijkse leven; slapen en wonen, koken en eten, gezellig samen komen en in de tuin vertoeven of tuinieren. Daarnaast bieden wij een ruim assortiment meer gespecialiseerde producten, zoals bijvoorbeeld fotografie en autoreparatie- en onderhoud. 

 Producten van eigen merk

Tijdens het ontwerpen van vidaXL producten wordt er constant stil gestaan bij de behoefte van de consument. Onze jarenlange ervaring in, en kennis van, productontwikkeling, komen goed van pas bij het definiëren van productspecificaties (zoals bijvoorbeeld het materiaal en de afmetingen), om onze klanten uiteindelijk de beste prijs-kwaliteitsverhouding te kunnen bieden. Ook wordt er goed nagedacht over de weg die het uiteindelijke product af zal gaan leggen: productie en verzending, de opslag in ons magazijn, bezorging, montage bij de klant thuis en de service na aankoop. Daarnaast hebben we ook nog eens totale controle over onze kosten en krijgen we als grote internationale speler in de markt de mogelijkheid producten in grote getale te bestellen. Tel deze redenen bij elkaar op en je weet precies hoe wij er uiteindelijk in slagen onze klanten de beste deals aan te kunnen bieden!

Al vidaXL producten worden snel en gemakkelijk bij je thuis bezorgd en het assortiment wordt voortdurend uitgebreid. Op deze manier stellen vidaXL producten je in staat om 'groots te leven voor weinig'.
 

Loyaltypartner-ID
589000331

Kun je jouw aankoop niet vinden bij Vidaxl.be NL?

* De Benefits zijn afhankelijk van de gekochte producten en van de Partner. De informatie over de Benefits op deze website is daarom zonder garantie.