Sneakersstores.be

Je Benefits bij Sneakersstores.be

  • 1% Cashback + 12% Op jouw aankoopbedrag (netto)
  • Accepteert
    Online Shopping

Voorwaarden bij Sneakersstores.be

Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Belangrijk!
Om er zeker van te zijn dat je aankoop goed wordt geregistreerd, moet je altijd van tevoren op de knop "Nu online shoppen" klikken om de gewenste online shop te openen. Aankopen kunnen alleen via de browserversie van de online winkel worden geregistreerd en niet via de desbetreffende app. Gebruik alleen kortingscodes die je via onze website hebt ontvangen. Zorg ervoor dat je browser de juiste cookie-instellingen heeft voordat je gaat shoppen. Alle andere belangrijke informatie over online shoppen vind je in de FAQ's.

Over Sneakersstores.be

In deze webshop is een uitgebreid sneakersassortiment van alle bekende merken te vinden. Denk hier aan adidas, Asics, British Knights, Converse, New Balance, Nike, Puma, Reebok, Vans en meer. 

Bestellingen vanaf € 60,- worden gratis thuisbezorgd. Retourneren vanuit België is gratis via 1.000 DHL Parcelshops in België.

Loyaltypartner-ID
589000307

Kun je jouw aankoop niet vinden bij Sneakersstores.be?

* De Benefits zijn afhankelijk van de gekochte producten en van de Partner. De informatie over de Benefits op deze website is daarom zonder garantie.