Musement.com

Je Benefits bij Musement.com

  • 1% Cashback + 8% Op jouw aankoopbedrag (netto)
  • Accepteert
    Online Shopping

Voorwaarden bij Musement.com

Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Belangrijk!
Om er zeker van te zijn dat je aankoop goed wordt geregistreerd, moet je altijd van tevoren op de knop "Nu online shoppen" klikken om de gewenste online shop te openen. Aankopen kunnen alleen via de browserversie van de online winkel worden geregistreerd en niet via de desbetreffende app. Gebruik alleen kortingscodes die je via onze website hebt ontvangen. Zorg ervoor dat je browser de juiste cookie-instellingen heeft voordat je gaat shoppen. Alle andere belangrijke informatie over online shoppen vind je in de FAQ's.

Over Musement.com

Musement is een digitale, multi-platform boeking service waar reizigers activiteiten, rondleidingen, tickets voor musea en attacties, stadspassen en nog veel meer van over de hele wereld kunnen boeken. 

Musement is gelanceerd in 2013 in Milaan, ondertussen zijn er meer dan 2000 activiteiten beschikbaar op www.musement.com. 

Enkele interessante punten:


- De dienst maakt het mogelijk belevingen on the go te boeken, dit betekend minder tijd in de rij en meer tijd om te genieten van uw vakantie. 
- Musement biedt duizenden activiteiten aan in meer dan 20 landen en blijft elke week groeien. 
- De best verkopende activiteiten zijn The Last Supper, Eiffel Tower, Uffizi Gallery en tours of the Vatican.

Loyaltypartner-ID
589000283

Kun je jouw aankoop niet vinden bij Musement.com?

* De Benefits zijn afhankelijk van de gekochte producten en van de Partner. De informatie over de Benefits op deze website is daarom zonder garantie.