Cashback & Shopping Points bij KHL Inkt

  • 4% + 1 Op jouw aankoopbedrag (netto)
  • Je ontvangt Cashback en Shopping Points die proportioneel verdeeld worden vanaf de eerste cent. Het gespecificeerde aantal SP komt overeen met een aankoop van 100 EUR.
  • Accepteert Online Shopping

Voorwaarden bij KHL Inkt

Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Belangrijk!
Zorg er voordat u gaat winkelen voor, dat uw browser de correcte cookie-instellingen heeft. Alle overige informatie over het onderwerp onlineshoppen vindt u in onze FAQ !

Over KHL Inkt

khl-inkt.be Is een shop met een breed gamma aan printertoebehoren voor de consument met reeds meer dan 8 jaar ervaring in deze sector.

Activity Invest bvba handelt onder een geregistreerde merknaam KHL INKT. Onze shop bestaat uit een groot assortiment printertoebehoren:

- Toners zowel huismerk als origineel
- Inktpatronen zowel huismerk als origineel
- Navulsets voor de doe-het-zelvers
- Speciale hervulbare patronen
- Speciale inkten zoals pigment inkt en sublimatie inkt

Betaalmogelijkheden:

- Bancontact
- Kbc online
- Betaling via overschrijving op Belgische en op Nederlands rekening
- Visa, mastercard, american express enz...
- Paypal
- iDEAL voor Nederland

Wij streven naar een 24 uurs levering, pakjes worden verstuurd vanuit Nederland via TNTpost en vanuit Belgie via Taxipost.

Voor ons is het belangrijk dat de klant altijd tevreden is en daarom zijn wij ook vrij soepel ivm onze garantievoorwaarden.

De verzendingskosten zijn standaard 5 euro voor Belgie en Nederland en boven een aankoopbedrag van 70 euro is dit GRATIS verzending.

Loyaltypartner-ID
589000267

Kun je jouw aankoop niet vinden bij KHL Inkt?

* De Benefits zijn afhankelijk van de gekochte producten en van de Partner. De informatie over de Benefits op deze website is daarom zonder garantie.