Hondenbed.be

Je Benefits bij Hondenbed.be

  • 1% Cashback + 8% Op jouw aankoopbedrag (netto)
  • Accepteert
    Online Shopping

Voorwaarden bij Hondenbed.be

Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Belangrijk!
Om er zeker van te zijn dat je aankoop goed wordt geregistreerd, moet je altijd van tevoren op de knop "Nu online shoppen" klikken om de gewenste online shop te openen. Aankopen kunnen alleen via de browserversie van de online winkel worden geregistreerd en niet via de desbetreffende app. Gebruik alleen kortingscodes die je via onze website hebt ontvangen. Zorg ervoor dat je browser de juiste cookie-instellingen heeft voordat je gaat shoppen. Alle andere belangrijke informatie over online shoppen vind je in de FAQ's.

Over Hondenbed.be

Dog's Companion® bestaat sinds 1994. Via de webshop hondenbed.be worden kwalitatief hoogwaardige hondenbedden aangeboden.


Beschrijving:Het Dog's Companion® hondenbed bestaat uit een binnenbed gevuld met kleine polystyreen parels, die de unieke eigenschap bezitten de warmte te reflecteren. Ook vormt het hondenbed zich naar het lichaam. Deze combinatie maakt het hondenbed onweerstaanbaar voor iedere hond! Verkrijgbaar in verschillende afmetingen en diverse kleuren; van klassieke Schotse tartans tot aardetinten en trendy uni-kleuren.Voordelen:

- Ruime keuze uit betalingsmogelijkheden: Bancontact/Mister Cash, creditcards en vooruitbetaling

- Geen verzendkosten bij besteding van minimaal 125 euro 

Loyaltypartner-ID
589000254

Kun je jouw aankoop niet vinden bij Hondenbed.be?

* De Benefits zijn afhankelijk van de gekochte producten en van de Partner. De informatie over de Benefits op deze website is daarom zonder garantie.