Fun-en-feest.be

Je Benefits bij Fun-en-feest.be

  • 1,5% Cashback + 8% Op jouw aankoopbedrag (netto)
  • Accepteert
    Online Shopping

Voorwaarden bij Fun-en-feest.be

Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Belangrijk!
Om er zeker van te zijn dat je aankoop goed wordt geregistreerd, moet je altijd van tevoren op de knop "Nu online shoppen" klikken om de gewenste online shop te openen. Aankopen kunnen alleen via de browserversie van de online winkel worden geregistreerd en niet via de desbetreffende app. Gebruik alleen kortingscodes die je via onze website hebt ontvangen. Zorg ervoor dat je browser de juiste cookie-instellingen heeft voordat je gaat shoppen. Alle andere belangrijke informatie over online shoppen vind je in de FAQ's.

Over Fun-en-feest.be

De feestwinkelketen Fun & Feest start nu ook een online feestwinkel speciaal voor de Belgische markt!

Voordelen:

- gunstige leveringskosten voor België, maar 6,95
- Alle artikelen op voorraad, verzending binnen 24 uur
- De grootste feest- en kado megastore online
 

Winkelomschrijving

Fun en Feest heeft een uniek en zeer uitgebreid assortiment feestartikelen, fopartikelen, versiering, verkleedkleding, hoeden, maskers, pruiken en verkleedaccessoires. Fun-en-Feest.be heeft artikelen voor elke feestelijke gelegenheid en alles kan snel uit voorraad geleverd worden.

Loyaltypartner-ID
589000240

Kun je jouw aankoop niet vinden bij Fun-en-feest.be?

* De Benefits zijn afhankelijk van de gekochte producten en van de Partner. De informatie over de Benefits op deze website is daarom zonder garantie.