Casecompany.be BENL

Je Benefits bij Casecompany.be BENL

  • 3,5% Cashback + 6% Op jouw aankoopbedrag (netto)
  • Accepteert
    Online Shopping

Voorwaarden bij Casecompany.be BENL

Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Belangrijk!
Om er zeker van te zijn dat je aankoop goed wordt geregistreerd, moet je altijd van tevoren op de knop "Nu online shoppen" klikken om de gewenste online shop te openen. Aankopen kunnen alleen via de browserversie van de online winkel worden geregistreerd en niet via de desbetreffende app. Gebruik alleen kortingscodes die je via onze website hebt ontvangen. Zorg ervoor dat je browser de juiste cookie-instellingen heeft voordat je gaat shoppen. Alle andere belangrijke informatie over online shoppen vind je in de FAQ's.

Over Casecompany.be BENL

Een gepersonaliseerde cover is een unieke accessoire. Iets dat je zelf kan ontwerpen en je onderscheidt van de rest. Fotocover is het eerste en enige bedrijf in België dat enkel en alleen smartphone hoesjes maakt. Hierdoor kunnen wij ons volledig focussen op de kwaliteit van het product en een breder assortiment aanbieden.

WAAROM WIJ? DAAROM:

- covers voor verschillende smartphone modellen: iPhone, iPod, iPad, Samsung, HTC, Sony, LG, Huawei, Motorola en Blackberry
- in verschillende kleuren beschikbaar
- volledig gepersonaliseerd en dus uniek
- ideaal als cadeau
- gratis levering (en binnen de twee werkdagen)
- geleverd in een organisch zakje
- postpakketje past in de brievenbus
- breed publiek
- zeer goedkoop
- twee covers kopen = 3 euro korting!
- drie covers kopen = 6 euro korting!

"A picture remembers what people forget"

Loyaltypartner-ID
589000239

Kun je jouw aankoop niet vinden bij Casecompany.be BENL?

* De Benefits zijn afhankelijk van de gekochte producten en van de Partner. De informatie over de Benefits op deze website is daarom zonder garantie.