Divoza Horseworld

Je Benefits bij Divoza Horseworld

  • 1% Cashback + 8% Op jouw aankoopbedrag (netto)
  • Accepteert
    Online Shopping

Voorwaarden bij Divoza Horseworld

Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Belangrijk!
Om er zeker van te zijn dat je aankoop goed wordt geregistreerd, moet je altijd van tevoren op de knop "Nu online shoppen" klikken om de gewenste online shop te openen. Aankopen kunnen alleen via de browserversie van de online winkel worden geregistreerd en niet via de desbetreffende app. Gebruik alleen kortingscodes die je via onze website hebt ontvangen. Zorg ervoor dat je browser de juiste cookie-instellingen heeft voordat je gaat shoppen. Alle andere belangrijke informatie over online shoppen vind je in de FAQ's.

Over Divoza Horseworld

Als u kiest voor kwaliteit, dan kiest u voor Divoza Horseworld

Continu streven wij naar de beste kwaliteit en proberen, waar nodig, de artikelen steeds verder te ontwikkelen en te verbeteren zodat u als klant optimaal tevreden kunt zijn met uw artikelen en ongestoord van uw sport kunt genieten. Niet voor niets weten klanten uit alle hoeken van de wereld ons te vinden. 
Paarden en ruiters die een keuze maken uit de collectie van Divoza Horseworld zien er altijd op en top uit. 
In ons uitgebreide assortiment vindt u altijd verrassende nieuwe ruitermode, trendy hoofdstellen, een grote collectie boeken, comfortabele jodhpurs en laarzen, en nog honderden andere nieuwe artikelen buiten onze uitgebreide basiscollectie.


Gezellig thuis winkelen en bestellen uit de grootste internationale collectie 
Thuiswinkelen en kiezen uit de grootste internationale collectie ruitersportartikelen is een reuze gezellige bezigheid. 
Een uitgelezen collectie kwaliteitsartikelen, die in de immense Divoza magazijnen gereed liggen voor verzending naar paardenliefhebbers binnen Europa, maar ook naar de Verenigde Staten, Midden- en Verre Oosten en zelfs tot in Australië en Nieuw Zeeland.


Wat u vandaag voor 19.00 uur bestelt, wordt morgen bij u thuis bezorgd (buiten Europa 5-21 dagen). En dat alles voor uiterst voordelige prijzen. Zo snel en gemakkelijk is winkelen bij Divoza, de wereld van ruitersportplezier!


Kortom: bij Divoza Horseworld is het plezierig, overzichtelijk, voordelig en eenvoudig winkelen en bestellen!

 

Loyaltypartner-ID
589000224

Kun je jouw aankoop niet vinden bij Divoza Horseworld?

* De Benefits zijn afhankelijk van de gekochte producten en van de Partner. De informatie over de Benefits op deze website is daarom zonder garantie.