Divoza Horseworld

Cashback & Shopping Points bij Divoza Horseworld

  • 2% + 1 Op jouw aankoopbedrag (netto)
  • Je ontvangt Cashback en Shopping Points die proportioneel verdeeld worden vanaf de eerste cent. Het gespecificeerde aantal SP komt overeen met een aankoop van 100 EUR.
  • Accepteert Online Shopping

Voorwaarden bij Divoza Horseworld

Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Belangrijk!
Zorg er voordat u gaat winkelen voor, dat uw browser de correcte cookie-instellingen heeft. Alle overige informatie over het onderwerp onlineshoppen vindt u in onze FAQ !

Over Divoza Horseworld

Als u kiest voor kwaliteit, dan kiest u voor Divoza Horseworld

Continu streven wij naar de beste kwaliteit en proberen, waar nodig, de artikelen steeds verder te ontwikkelen en te verbeteren zodat u als klant optimaal tevreden kunt zijn met uw artikelen en ongestoord van uw sport kunt genieten. Niet voor niets weten klanten uit alle hoeken van de wereld ons te vinden. 
Paarden en ruiters die een keuze maken uit de collectie van Divoza Horseworld zien er altijd op en top uit. 
In ons uitgebreide assortiment vindt u altijd verrassende nieuwe ruitermode, trendy hoofdstellen, een grote collectie boeken, comfortabele jodhpurs en laarzen, en nog honderden andere nieuwe artikelen buiten onze uitgebreide basiscollectie.


Gezellig thuis winkelen en bestellen uit de grootste internationale collectie 
Thuiswinkelen en kiezen uit de grootste internationale collectie ruitersportartikelen is een reuze gezellige bezigheid. 
Een uitgelezen collectie kwaliteitsartikelen, die in de immense Divoza magazijnen gereed liggen voor verzending naar paardenliefhebbers binnen Europa, maar ook naar de Verenigde Staten, Midden- en Verre Oosten en zelfs tot in Australië en Nieuw Zeeland.


Wat u vandaag voor 19.00 uur bestelt, wordt morgen bij u thuis bezorgd (buiten Europa 5-21 dagen). En dat alles voor uiterst voordelige prijzen. Zo snel en gemakkelijk is winkelen bij Divoza, de wereld van ruitersportplezier!


Kortom: bij Divoza Horseworld is het plezierig, overzichtelijk, voordelig en eenvoudig winkelen en bestellen!

 

Loyaltypartner-ID
589000224

Kun je jouw aankoop niet vinden bij Divoza Horseworld?

* De Benefits zijn afhankelijk van de gekochte producten en van de Partner. De informatie over de Benefits op deze website is daarom zonder garantie.