DealeXtreme

Cashback & Shopping Points bij DealeXtreme

  • 1% + 1 Op jouw aankoopbedrag (netto)
  • Je ontvangt Cashback en Shopping Points die proportioneel verdeeld worden vanaf de eerste cent. Het gespecificeerde aantal SP komt overeen met een aankoop van 100 EUR.
  • Accepteert Online Shopping

Voorwaarden bij DealeXtreme

Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Belangrijk!
Zorg er voordat u gaat winkelen voor, dat uw browser de correcte cookie-instellingen heeft. Alle overige informatie over het onderwerp onlineshoppen vindt u in onze FAQ !

Over DealeXtreme

DX.com werd in 2005 opgericht als een winkel speciaal voor gadgets, gespecialiseerd in zaklampen, flashkaarten en lasers. Sindsdien is de groei van DX.com geëxplodeerd. DX.com is nog steeds hard opzoek naar Extreme gadgets en biedt momenteel al meer dan 110.000 artikelen aan. Van de 's werelds kleinste microSD lezers, grote RC helikopter tot de echte Nokia-telefoons. Terwijl onze passie voor gadgets is net als het aantal gadgets dat wij aanbieden blijven groeien. Hier bij DX voel je je niet als een vreemdeling, maar als een collega-gadget fan!

Loyaltypartner-ID
589000220

Kun je jouw aankoop niet vinden bij DealeXtreme?

* De Benefits zijn afhankelijk van de gekochte producten en van de Partner. De informatie over de Benefits op deze website is daarom zonder garantie.