Boomenplant.be

Cashback & Shopping Points bij Boomenplant.be

  • 4% + 1 per 100 EUR Aankoop
  • Accepteert Online Shopping

Voorwaarden bij Boomenplant.be

Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Belangrijk!
Zorg er voordat u gaat winkelen voor, dat uw browser de correcte cookie-instellingen heeft. Alle overige informatie over het onderwerp onlineshoppen vindt u in onze FAQ !

Over Boomenplant.be

Ons assortiment vindt u bovenaan elk webpagina in de browser.  U kan ook nog altijd vrij zoeken via de zoekfunctie.  

In ons gamma zijn meer dan 7000 artikelen opgenomen en zo bieden we u een ruim gevarieerd en kwalitatief aanbod van planten, bomen, heesters, vaste planten,... met eventuele bijhorende accessoires.  Werktuigen, potgrond en meststoffen zijn ook in ons assortiment opgenomen. 

We willen de tuinliefhebber prikkelen met nieuwigheden en nieuwe trends. Dit kan via onze  nieuwsbrief en op de homepage.  Er wordt enkel gewerkt met de beste leveranciers en dat zie je ook aan onze kwaliteit.  Doordat we onze producten rechtstreeks aankopen bij plantenhandelaars en boomkwekerijen, kunnen we u aantrekkelijke en scherpe prijzen aanbieden.  U hoeft niet aan te schuiven in de winkel.  Het wordt allemaal voor u gedaan met de beste service. 

Er geldt 20 % korting bij afhaling, Groot assortiment, Prikkelende aanbiedingen met planten die op het ogenblik van het jaar goed verkopen, Gratis levering vanaf € 50.00 in België.

Loyaltypartner-ID
589000198

Kun je jouw aankoop niet vinden bij Boomenplant.be?

* De shopvoordelen zijn afhankelijk van de gekochte producten en de Loyalty Partner. Alle informatie hierover op deze website is daarom zonder garantie.